ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 157

Franconville

Franconville és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 32.932 habitants. Forma part del cantó de Franconville, del districte dArgenteuil i de la Comunitat daglomeració Val Parisis.

Frépillon

Frépillon és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 2.605 habitants. Forma part del cantó de Saint-Ouen-lAumône, del districte dArgenteuil i de la Comunitat daglomeració Val Parisis.

La Frette-sur-Seine

La Frette-sur-Seine és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 4.520 habitants. Forma part del cantó dHerblay, del districte dArgenteuil i de la Comunitat daglomeració Val Parisis.

Le Plessis-Bouchard

Le Plessis-Bouchard és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 7.623 habitants. Forma part del cantó de Domont, del districte dArgenteuil i de la Comunitat daglomeració Val Parisis.

Montigny-lès-Cormeilles

Montigny-lès-Cormeilles és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 18.526 habitants. Forma part del cantó dHerblay, del districte dArgenteuil i de la Comunitat daglomeració Val Parisis.

Pierrelaye

Pierrelaye és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 7.635 habitants. Forma part del cantó de Taverny, del districte dArgenteuil i de la Comunitat daglomeració Val Parisis.

Saint-Leu-la-Forêt

Saint-Leu-la-Forêt és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 14.667 habitants. Forma part del cantó de Domont, del districte dArgenteuil i de la Comunitat daglomeració Val Parisis.

Arronville

Arronville és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 667 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Sausseron Impressionnistes.

Avernes

Avernes és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 817 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre. L1 de gener de 2 ...

Banthelu

Banthelu és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 117 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin-Val de Seine.

Beaumont-sur-Oise

Beaumont-sur-Oise és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 8.825 habitants. Forma part del cantó de LIsle-Adam, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes de lHaut Val-dOise.

Bernes-sur-Oise

Bernes-sur-Oise és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 2.363 habitants. Forma part del cantó de LIsle-Adam, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes de lHaut Val-dOise.

Berville (Val-dOise)

Berville és un municipi al cantó de Pontoise, que forma part de la Comunitat de comunes Vexin centre. Lany 2007 tenia 335 habitants. Forma part

Béthemont-la-Forêt

Béthemont-la-Forêt és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 425 habitants. Forma part del cantó de Domont, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes de la Vallée de lOise ...

Boisemont (Val-dOise)

Boisemont és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 726 habitants. Forma part del cantó de Cergy-2, del districte de Pontoise i de la Comunitat daglomeració de Cergy-Pontoise.

Boissy-lAillerie

Boissy-lAillerie és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.762 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Bray-et-Lû

Bray-et-Lû és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 933 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin-Val de Seine.

Bréançon

Bréançon és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 381 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Brignancourt

Brignancourt és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 210 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Bruyères-sur-Oise

Bruyères-sur-Oise és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 3.297 habitants. Forma part del cantó de LIsle-Adam, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes de lHaut Val-dOise.

Buhy

Buhy és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 295 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin-Val de Seine.

Butry-sur-Oise

Butry-sur-Oise és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.974 habitants. Forma part del cantó de Saint-Ouen-lAumône, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Sausseron ...

Champagne-sur-Oise

Champagne-sur-Oise és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 4.451 habitants. Forma part del cantó de LIsle-Adam, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes de lHaut Val-dOise.

Charmont (Val-dOise)

Charmont és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 30 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin-Val de Seine.

Chars

Chars és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 1.772 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Chaussy (Val-dOise)

Chaussy és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 650 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin-Val de Seine.

Chauvry

Chauvry és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 289 habitants. Forma part del cantó de Domont, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes de la Vallée de lOise et des Troi ...

Chérence

Chérence és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 151 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin-Val de Seine.

Cléry-en-Vexin

Cléry-en-Vexin és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 410 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Commeny

Commeny és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 374 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Condécourt

Condécourt és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 537 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Cormeilles-en-Vexin

Cormeilles-en-Vexin és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 977 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Courcelles-sur-Viosne

Courcelles-sur-Viosne és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 291 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Courdimanche

Courdimanche és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 6.505 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat daglomeració de Cergy-Pontoise.

Ennery (Val-dOise)

Ennery és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 2.137 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Sausseron Impressionnistes.

Épiais-Rhus

Épiais-Rhus és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 623 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Sausseron Impressionnistes.

Éragny

Éragny és un municipi francès al departament de Val-dOise. A vegades sesmenta amb el nom dÉragny-sur-Oise per tal de diferenciar-lo dÉragny-sur-Epte. Lany 2007 tenia 16.416 habitants. Forma part del cantó de Cergy-2, del districte de Pontoise i d ...

Frémainville

Frémainville és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 481 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Frouville

Frouville és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 372 habitants. Forma part del cantó de Saint-Ouen-lAumône, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Sausseron Impressio ...

Frémécourt

Frémécourt és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 544 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Genainville

Genainville és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 535 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin-Val de Seine.

Génicourt

Génicourt és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 509 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Sausseron Impressionnistes.

Gouzangrez

Gouzangrez és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 162 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Grisy-les-Plâtres

Grisy-les-Plâtres és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 593 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Guiry-en-Vexin

Guiry-en-Vexin és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 163 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Haravilliers

Haravilliers és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 512 habitants. Forma part del cantó de Pontoise, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin centre.

Haute-Isle

Haute-Isle és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 339 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin-Val de Seine.

Hédouville (Val-dOise)

Hédouville és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 276 habitants. Forma part del cantó de Saint-Ouen-lAumône, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Sausseron Impressi ...

Hérouville-en-Vexin

Hérouville-en-Vexin és un municipi francès, situat al departament de la Val-dOise i la regió dIlla de França. Forma part del cantó de Saint-Ouen-lAumône, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Sausseron Impressionnistes. La poblac ...

Hodent

Hodent és un municipi francès, situat al departament de Val-dOise i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 266 habitants. Forma part del cantó de Vauréal, del districte de Pontoise i de la Comunitat de comunes Vexin-Val de Seine.