ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 166

Lescherolles

Lescherolles és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 469 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Leudon-en-Brie

Leudon-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 122 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Liverdy-en-Brie

Liverdy-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.197 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val B ...

Lizines

Lizines és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 165 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Longueville (Sena i Marne)

Longueville és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.625 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Louan-Villegruis-Fontaine

Louan-Villegruis-Fontaine és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 508 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Luisetaines

Luisetaines és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 220 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Lumigny-Nesles-Ormeaux

Lumigny-Nesles-Ormeaux és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.510 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes d ...

Maison-Rouge

Maison-Rouge és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 795 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Marles-en-Brie

Marles-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.417 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val Br ...

Marolles-sur-Seine

Marolles-sur-Seine és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.563 habitants. Forma part del cantó de Montereau-Fault-Yonne, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes d ...

Meigneux (Sena i Marne)

Meigneux és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 212 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Meilleray

Meilleray és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 479 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Melz-sur-Seine

Melz-sur-Seine és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 375 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Misy-sur-Yonne

Misy-sur-Yonne és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 934 habitants. Forma part del cantó de Montereau-Fault-Yonne, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Pay ...

Mons-en-Montois

Mons-en-Montois és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 442 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Montceaux-lès-Provins

Montceaux-lès-Provins és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 335 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Montdauphin

Montdauphin és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 214 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Montenils

Montenils és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 38 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Montigny-le-Guesdier

Montigny-le-Guesdier és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 282 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Montigny-Lencoup

Montigny-Lencoup és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.255 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Montmachoux

Montmachoux és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 231 habitants. Forma part del cantó de Nemours, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Pays de Montereau.

Montolivet (Sena i Marne)

Montolivet és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 253 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Mormant

Mormant és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 4.292 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangissienne.

Mortcerf

Mortcerf és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.440 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val Briard.

Mortery

Mortery és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 172 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Mousseaux-lès-Bray

Mousseaux-lès-Bray és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 660 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Mouy-sur-Seine

Mouy-sur-Seine és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 373 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Nangis

Nangis, o tradicionalment en català, Nangís, és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 7.560 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat d ...

Neufmoutiers-en-Brie

Neufmoutiers-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 992 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Va ...

Noisy-Rudignon

Noisy-Rudignon és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 571 habitants. Forma part del cantó de Nemours, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Pays de Montereau.

Noyen-sur-Seine

Noyen-sur-Seine és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 364 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Orly-sur-Morin

Orly-sur-Morin és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 639 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Paroy (Sena i Marne)

Paroy és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 172 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Passy-sur-Seine

Passy-sur-Seine és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 40 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Pécy

Pécy és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 821 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val Briard.

Poigny

Poigny és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 438 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Presles-en-Brie

Presles-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 2.067 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val B ...

Quiers

Quiers és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 654 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangissienne.

Rampillon

Rampillon és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 774 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangissienne.

Rebais

Rebais és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 2.104 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Rouilly

Rouilly és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 472 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Rozay-en-Brie

Rozay-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 2.712 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val Briard.

Rupéreux

Rupéreux és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 94 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Sablonnières

Sablonnières és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 677 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Saint-Barthélemy (Sena i Marne)

Saint-Barthélemy és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 341 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Saint-Brice (Sena i Marne)

Saint-Brice és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 751 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Saint-Cyr-sur-Morin

Saint-Cyr-sur-Morin és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.802 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux ...

Saint-Denis-lès-Rebais

Saint-Denis-lès-Rebais és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 914 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux ...

Saint-Germain-Laval (Sena i Marne)

Saint-Germain-Laval és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 2.762 habitants. Forma part del cantó de Montereau-Fault-Yonne, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes ...