ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 179

Courchamp

Courchamp és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 153 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Courpalay

Courpalay és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 1.374 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val Briard.

Courtacon

Courtacon és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 190 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Courtomer (Sena i Marne)

Courtomer és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 545 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val Briard.

Coutençon

Coutençon és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 252 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Crèvecœur-en-Brie

Crèvecœur-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 308 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val Briard.

Cucharmoy

Cucharmoy és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 237 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Diant

Diant és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 208 habitants. Forma part del cantó de Nemours, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Pays de Montereau.

Donnemarie-Dontilly

Donnemarie-Dontilly és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 2.760 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Doue

Doue és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.002 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Égligny

Égligny és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 330 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Esmans

Esmans és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 862 habitants. Forma part del cantó de Montereau-Fault-Yonne, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Pays de Mon ...

Everly (França)

Everly és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 605 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Favières (Sena i Marne)

Favières és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.083 habitants. Forma part del cantó dOzoir-la-Ferrière, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val Briard.

Ferrières-en-Brie

Ferrières-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 2.138 habitants. Forma part del cantó dOzoir-la-Ferrière, del districte de Provins i de la Comunitat daglomeració Marne ...

Fontaine-Fourches

Fontaine-Fourches és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 563 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Fontains

Fontains és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 262 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangissienne.

Fontenailles (Sena i Marne)

Fontenailles és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 995 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangissienne.

Fontenay-Trésigny

Fontenay-Trésigny és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 5.015 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val ...

Forges (Sena i Marne)

Forges és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 405 habitants. Forma part del cantó de Montereau-Fault-Yonne, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Pays de Mon ...

Frétoy

Frétoy és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 152 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Gastins

Gastins és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 639 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangissienne.

Gouaix

Gouaix és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.419 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Grandpuits-Bailly-Carrois

Grandpuits-Bailly-Carrois és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 975 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie ...

Gravon

Gravon és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 136 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Grisy-sur-Seine

Grisy-sur-Seine és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 103 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Gurcy-le-Châtel

Gurcy-le-Châtel és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 514 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Hermé

Hermé és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 569 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Hondevilliers

Hondevilliers és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 242 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Jaulnes

Jaulnes és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 333 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Jouy-le-Châtel

Jouy-le-Châtel és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 1.418 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Jouy-sur-Morin

Jouy-sur-Morin és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.999 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Jutigny

Jutigny és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 566 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

La Brosse-Montceaux

La Brosse-Montceaux és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 706 habitants. Forma part del cantó de Montereau-Fault-Yonne, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes d ...

La Chapelle-Gauthier

La Chapelle-Gauthier és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.395 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Na ...

La Chapelle-Iger

La Chapelle-Iger és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 168 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val B ...

La Chapelle-Moutils

La Chapelle-Moutils és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 345 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux M ...

La Chapelle-Rablais

La Chapelle-Rablais és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 905 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangi ...

La Chapelle-Saint-Sulpice

La Chapelle-Saint-Sulpice és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 190 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provi ...

La Croix-en-Brie

La Croix-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 662 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangissienne.

La Ferté-Gaucher

La Ferté-Gaucher és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 4.092 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

La Grande-Paroisse

La Grande-Paroisse és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 2.532 habitants. Forma part del cantó de Montereau-Fault-Yonne, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes d ...

La Houssaye-en-Brie

La Houssaye-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.606 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de V ...

La Tombe

La Tombe és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 226 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

La Trétoire

La Trétoire és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 369 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Laval-en-Brie

Laval-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 456 habitants. Forma part del cantó de Montereau-Fault-Yonne, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Pays ...

Le Plessis-Feu-Aussoux

Le Plessis-Feu-Aussoux és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 522 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de ...

Léchelle (Sena i Marne)

Léchelle és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 533 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Les Chapelles-Bourbon

Les Chapelles-Bourbon és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 373 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de ...

Les Marêts

Les Marêts és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 152 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.