ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 181

Saint-Hilliers

Saint-Hilliers és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 431 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Saint-Just-en-Brie

Saint-Just-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 255 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangiss ...

Saint-Léger (Sena i Marne)

Saint-Léger és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 201 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Saint-Loup-de-Naud

Saint-Loup-de-Naud és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 886 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Saint-Mars-Vieux-Maisons

Saint-Mars-Vieux-Maisons és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 290 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels De ...

Saint-Martin-des-Champs (Sena i Marne)

Saint-Martin-des-Champs és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 689 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deu ...

Saint-Martin-du-Boschet

Saint-Martin-du-Boschet és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 273 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Saint-Ouen-en-Brie

Saint-Ouen-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 840 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangiss ...

Saint-Ouen-sur-Morin

Saint-Ouen-sur-Morin és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 573 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux M ...

Saint-Rémy-la-Vanne

Saint-Rémy-la-Vanne és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 922 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Saint-Sauveur-lès-Bray

Saint-Sauveur-lès-Bray és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 316 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Saint-Siméon (Sena i Marne)

Saint-Siméon és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 836 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Sainte-Colombe (Sena i Marne)

Sainte-Colombe és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.723 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Salins (Sena i Marne)

Salins és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 991 habitants. Forma part del cantó de Montereau-Fault-Yonne, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Pays de Monte ...

Sancy-lès-Provins

Sancy-lès-Provins és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 311 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Savins

Savins és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 608 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Sigy

Sigy és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 62 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Sognolles-en-Montois

Sognolles-en-Montois és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 415 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Soisy-Bouy

Soisy-Bouy és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 788 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Sourdun

Sourdun és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.510 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Thénisy

Thénisy és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 277 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Thoury-Férottes

Thoury-Férottes és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 596 habitants. Forma part del cantó de Nemours, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Pays de Montereau.

Vanvillé

Vanvillé és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 176 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangissienne.

Varennes-sur-Seine

Varennes-sur-Seine és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 3.170 habitants. Forma part del cantó de Montereau-Fault-Yonne, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes d ...

Vaudoy-en-Brie

Vaudoy-en-Brie és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 805 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val Briard.

Verdelot

Verdelot és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 742 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deux Morin.

Verneuil-lÉtang

Verneuil-lÉtang és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 3.058 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangissi ...

Vieux-Champagne

Vieux-Champagne és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 173 habitants. Forma part del cantó de Nangis, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de la Brie Nangissienne.

Villenauxe-la-Petite

Villenauxe-la-Petite és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 456 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Villeneuve-le-Comte

Villeneuve-le-Comte és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.760 habitants. Forma part del cantó dOzoir-la-Ferrière, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val ...

Villeneuve-les-Bordes

Villeneuve-les-Bordes és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 570 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Villeneuve-Saint-Denis

Villeneuve-Saint-Denis és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 696 habitants. Forma part del cantó dOzoir-la-Ferrière, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Va ...

Villeneuve-sur-Bellot

Villeneuve-sur-Bellot és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.144 habitants. Forma part del cantó de Coulommiers, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes dels Deu ...

Villiers-Saint-Georges

Villiers-Saint-Georges és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.138 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Villiers-sur-Seine

Villiers-sur-Seine és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 333 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Villuis

Villuis és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 252 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Vimpelles

Vimpelles és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 477 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes Bassée-Montois.

Voinsles

Voinsles és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 551 habitants. Forma part del cantó de Fontenay-Trésigny, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes de Val Briard.

Voulton

Voulton és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 310 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Voulx

Voulx és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 1.750 habitants. Forma part del cantó de Nemours, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Pays de Montereau.

Vulaines-lès-Provins

Vulaines-lès-Provins és un municipi francès, situat al departament de Sena i Marne i la regió de Illa de França. Lany 2007 tenia 61 habitants. Forma part del cantó de Provins, del districte de Provins i de la Comunitat de comunes del Provinois.

Bailly-Romainvilliers

Bailly-Romainvilliers és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 5.666 habitants. Forma part del cantó de Serris, del districte de Torcy i de la Comunitat daglomeració Val dEurope Ag ...

Brie-Comte-Robert

Brie-Comte-Robert és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 15.630 habitants. Forma part del cantó de Combs-la-Ville, del districte de Torcy i de la Comunitat de comunes de lOrée de ...

Brou-sur-Chantereine

Brou-sur-Chantereine és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 4.253 habitants. Forma part del cantó de Villeparisis, del districte de Torcy i de la Comunitat daglomeració de París- ...

Bussy-Saint-Georges

Bussy-Saint-Georges és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 20.013 habitants. Forma part del cantó de Torcy, del districte de Torcy i de la Comunitat daglomeració Marne i Gondoire.

Bussy-Saint-Martin

Bussy-Saint-Martin és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 708 habitants. Forma part del cantó de Torcy, del districte de Torcy i de la Comunitat daglomeració Marne i Gondoire.

Carnetin

Carnetin és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 437 habitants. Forma part del cantó de Lagny-sur-Marne, del districte de Torcy i de la Comunitat daglomeració Marne i Gondoire.

Chalifert

Chalifert és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 1.174 habitants. Forma part del cantó de Lagny-sur-Marne, del districte de Torcy i de la Comunitat daglomeració Marne i Gondoire.

Chanteloup-en-Brie

Chanteloup-en-Brie és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 1.862 habitants. Forma part del cantó de Lagny-sur-Marne, del districte de Torcy i de la Comunitat daglomeració Marne i ...

Chessy (Sena i Marne)

Chessy és un municipi francès, situat al departament del Sena i Marne i la regió dIlla de França. Lany 2007 tenia 3.438 habitants. Forma part del cantó de Serris, del districte de Torcy i de la Comunitat daglomeració Val dEurope Agglomération.