ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 283

Hayden Godfrey

Hayden John Godfrey és un ciclista de Nova Zelanda, especialista en pista. En el seu palmarès destaca el Campionat del món dÒmnium i diverses proves de la Copa del món. També ha participat en diferents proves en ruta.

Joanne Kiesanowski

Joanne "Jo" Kiesanowski va ser una ciclista neozelandesa que fou professional del 2005 al 2016. Va combinar el ciclisme en pista amb la ruta.

Peter Latham

Peter Latham és un ciclista de Nova Zelanda, especialista en pista. Del seu palmarès destaquen dues medalles de bronze en els Campionats del món de persecució per equips i una al de Contrarellotge sub-23.

Robin Reid

Robin Neil Reid va ser un ciclista neozelandès, que fou professional des del 2003 fins al 2008. En el seu palmarès destaca el campionat nacionals en contrarellotge de 2005.

Hayden Roulston

Hayden Roulston és un ciclista neozelandès, professional des del 2003. Destaca en ciclisme en ruta i en pista. Ha estat campió de Nova Zelanda en ruta el 2006 i 2011 i doble medallista en pista als Jocs Olímpics de Pequín el 2008, en la cursa de ...

Lee Vertongen

Lee Vertongen és un ciclista neozelandès que combinà la carretera amb la pista. Del seu palmarès destaca el Campionat de Nova Zelanda en contrarellotge.

Jeremy Yates

Jeremy Yates va ser un ciclista neozelandès. Va competir professionalment entre 2009 i 2011. El seu germà Matthew també es dedicà al ciclisme.

Glen Chadwick

Glen Alan Chadwick va ser un ciclista neozelandès, que fou professional des del 2003 fins al 2011. En el seu palmarès destaca el campionat nacionals en contrarellotge de 2007.

Marina Erakovic

Marina Erakovic és una tennista professional retirada de Nova Zelanda. Va guanyar un títol individual i vuit en dobles, arribant als llocs 39 i 25 dels respectius rànquings. El 2004, fent parella amb Michaella Krajicek, va conquerir lUS Open júni ...

Alison Shanks

Alison Shanks és una ciclista neozelandesa, que ha combinat el ciclisme en pista amb la ruta. Del seu palmarès destaquen dues medalla dor als Campionat del món de Persecució.

Jack Bauer

Jack Bauer és un ciclista neozelandès, professional des del 2010. Actualment corre a lequip Mitchelton-Scott. En el seu palmarès destaca el Campionat de Nova Zelanda en ruta de 2010, i el de contrarellotge el 2017. El 2012 va prendre part als Joc ...

Edward Dawkins

Edward "Eddie" Dawkins és un ciclista de Nova Zelanda, especialista en la pista. En el seu palmarès destaca una medalla de plata als Jocs Olímpics de 2016, en la prova de Velocitat per equips, i també diverses medalles, tres delles dor al Campion ...

Lauren Ellis

Lauren Ellis és una ciclista neozelandesa, que combina el ciclisme en pista amb la ruta. Del seu palmarès destaquen tres medalles als Campionats del Món en pista.

Natasha Hansen

Natasha Hansen és una ciclista neozelandesa, especialista en el ciclisme en pista. Ha participat en dues edicions del Jocs Olímpics.

Ethan Mitchell

Ethan Mitchell és un ciclista de Nova Zelanda, especialista en la pista. En el seu palmarès destaca una medalla de plata als Jocs Olímpics de 2016, en la prova de Velocitat per equips, i també diverses medalles, tres delles dor al Campionat del m ...

Jaime Nielsen

Jaime Nielsen és una ciclista neozelandesa, que combina la carretera amb el ciclisme en pista. Especialista en Persecució per equips, ha obtingut tres medalles als Campionats del món de lespecialitat. També destaca com a contrarellotgista, on ha ...

George Bennett

George Bennett és un ciclista neozelandès professional des del 2012 i actualment militant a lequip Jumbo-Visma. En el seu palmarès destaca la victòria la Volta a Califòrnia de 2017.

Rushlee Buchanan

Rushlee Buchanan és una ciclista neozelandesa, que combina el ciclisme en pista amb la ruta. Professional des del 2008, actualment milita a lequip UnitedHealthcare Womens Team.

Pieter Bulling

Pieter Bulling és un ciclista de Nova Zelanda, especialista en pista. Del seu palmarès destaquen tres medalles, una delles dor, en els Campionats del món de persecució per equips.

Marcus Daniell

Marcus Daniell és un tennista professional neozelandès. Es va especialitzar en les proves de dobles, en les quals ha guanyat quatre títols i ha arribat a ocupar el 34è lloc del rànquing mundial lany 2018.

Aaron Gate

Aaron Gate és un ciclista de Nova Zelanda, professional des del 2013. Especialista en pista, en el seu palmarès destaquen una medalla de bronze en la prova de Persecució per equips als de Londres. El 2013 es va proclamar Campió del món en Òmnium.

Regan Gough

Regan Gough és un ciclista de Nova Zelanda actualment a lequip An Post-Chain Reaction. Combina la carretera amb la pista on sha proclamat Campió del món de persecució per equips.

Racquel Sheath

Racquel Sheath és una ciclista neozelandesa, que combina la carretera amb el ciclisme en pista. Especialista en Persecució per equips, ha obtingut una medalla de bronze als Campionats del món de lespecialitat de 2017.

Kurt Asle Arvesen

Kurt Asle Arvesen és un ciclista noruec, que fou professional entre el 1998 i el 2011. Un cop retirat, ha fet de director esportiu en diferents equips. Durant la seva carrera esportiva destaquen dues etapes del Giro dItàlia i una del Tour de Fran ...

Thor Hushovd

Thor Hushovd és un ciclista noruec, professional des del 2000 fins al 2014. Excel lent esprintador, el 2010 guanyà el Campionat del món en ruta. És el primer noruec a vestir el mallot groc del Tour de França, el 2004, i el primer escandinau a vèn ...

Bjørnar Vestøl

Bjørnar Vestøl va ser un ciclista noruec, professional des del 1998 al 2004. Un cop retirat es va dedicar la direcció esportiva.

Morten Hegreberg

Morten Hegreberg va ser un ciclista noruec, professional des del 2000 al 2008. Un cop retirat es va dedicar la direcció esportiva. El seu germà Roy també sha dedicat al ciclisme.

Anita Valen

Anita Valen va ser una ciclista noruega. Va guanyar sis cops el campionat nacional en ruta i sis més el de contrarellotge, i va aconseguir una medalla de bronze al Campionat del Món en ruta. És coneguda també amb el nom de Anita Valen de Vries de ...

Marit Malm Frafjord

Membre del club Larvik HK com a pívot, va participar als 22 anys als Jocs Olímpics destiu de 2008 realitzats a Pequin Xina, on va guanyar la medalla dor amb la selecció de noruega, un fet que repetí en els Jocs Olímpics destiu de 2012 realitzats ...

Emilie Moberg

Emilie Moberg és una ciclista professional noruega. Va debutar com a professional en lequip del seu país, el Hitec Products, en ser una de les millors noruegues en categories inferiors, per exemple 15a posició del Campionat Europeu en Ruta júnior ...

Vita Heine

Vita Heine és una ciclista noruega, dorigen letó. Professional des del 2014 actualment milita a lequip Hitec Products.

Henryk Rozmiarek

Henryk Rozmiarek fou un jugador dhandbol polonès que va competir durant les dècades de 1960 i 1970. El 1972 va prendre part als Jocs Olímpics de Munic, on fou desè en la competició dhandbol. Quatre anys més tard, als Jocs de Mont-real, guanyà la ...

Andrzej Sokołowski

Andrzej Sokołowski fou un jugador dhandbol polonès que va competir durant les dècades de 1960 i 1970. El 1972 va prendre part als Jocs Olímpics de Munic, on fou desè en la competició dhandbol. Quatre anys més tard, als Jocs de Mont-real, guanyà l ...

Jan Jankiewicz

Jan Jankiewicz va ser un ciclista polonès. Sempre competí com amateur. Va guanyar dues medalles dargent al Campionat del món de 1979. Va participar en dos edicions dels Jocs Olímpics.

Benedykt Kocot

Benedykt Kocot va ser un ciclista polonès que va córrer durant els anys 70 del segle xx. Es dedicà principalment al ciclisme en pista. El 1972 va prendre part als Jocs Olímpics de Munic en què guanyà la medalla de bronze en la prova de tàndem, ju ...

Tomasz Brożyna

Tomasz Krzysztof Brożyna és un ciclista polonès, que fou professional entre el 1995 i el 2006. En el seu palmarès destaca per ser el primer ciclista polonès en finalitzar les tres Grans Voltes i les victòries la general de la Volta a Polònia, la ...

Zbigniew Spruch

Zbigniew Spruch va ser un ciclista polonès, que fou professional entre 1992 i 2003. La seva principal victòria fou la Volta a Polònia de 1995. El 2000 guanyà la medalla de plata al Campionat del Món de ciclisme en ruta.

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski va ser un ciclista polonès, professional del 1996 al 2008. En el seu palmarès destaquen dos campionats nacionals en contrarellotge.

Anna Jesień

Anna Marta Jesień-Olichwierczuk és una atleta polonesa, especialista en la prova de 400 m barres, amb la qual ha aconseguit ser medallista de bronze mundial en 2007.

Piotr Przydział

Piotr Przydział va ser un ciclista polonès, professional del 1999 al 2008. En el seu palmarès destaquen un Campionat nacional en ruta i dos en Campionat nacional en contrarellotge. També va guanyar la Volta a Polònia del 2000.

Piotr Wadecki

Piotr Wadecki va ser un ciclista polonès, professional del 1997 al 2006. En el seu palmarès destaquen dos Campionats nacional en ruta i un en contrarellotge. El seu germà Adam també sha dedicat al ciclisme professionalment.

Mariusz Fyrstenberg

Mariusz Fyrstenberg és un jugador professional de tennis nascut el 8 de juliol de 1980 a Varsòvia, Polònia. Sespecialitza en dobles i al costat del seu company Marcin Matkowski han format una de les duples més duradores del circuit guanyant molts ...

Sławomir Kohut

Sławomir Kohut va ser un ciclista polonès, professional del 2001 al 2014. En el seu palmarès destaca el Campionat nacional en contrarellotge de 2004.

Radosław Romanik

Radosław Romanik va ser un ciclista polonès, professional des del 2000 fins al 2011. Del seu palmarès destaca el campió nacional en ruta de 2001, així com la Volta a Eslovàquia de 2006 o sis cops el Bałtyk-Karkonosze Tour.

Maja Włoszczowska

Maja Martyna Włoszczowska és una ciclista polonesa que sha especialitzat en el ciclisme de muntanya, encara que també ha competit en ruta. Ha guanyat dues medalles de plata olímpiques a les proves de camp a través de Pequín de 2008 i Rio de 2016. ...

Jacek Morajko

Jacek Morajko és un ciclista polonès, professional des del 2003 i actualment al Wibatech 7R Fuji. En el seu palmarès destaca el campionat nacional en ruta de 2010.

Maciej Bodnar

Maciej Bodnar és un ciclista polonès, professional des del 2005. Actualment corre a lequip Bora-Hansgrohe. Bon contrarellotgista, en el seu palmarès destaquen sis campionats nacionals en contrarellotge i una etapa al Tour de França. El seu germà ...

Łukasz Kubot

Łukasz Kubot és un tennista professional polonès especialista en categoria de dobles. Ha guanyat dos títols de Grand Slam en tres finals i ha arribat a ser número 1 del rànquing de dobles a principis de 2018 juntament amb Marcelo Melo i durant 19 ...

Katarzyna Pawłowska

Katarzyna Pawłowska és una ciclista polonesa que combina la carretera amb la pista. En el seu palmarès destaquen els dos Campionats del món en Scratch i un en Puntuació. Actualment milita a lequip Boels-Dolmans.

Edyta Jasińska

Edyta Jasińska és una ciclista polonesa especialista en el ciclisme en pista. Ha participat en els Jocs Olímpics de 2016.