ⓘ Alexandre Geniez és un ciclista francès, professional des del 2010. Actualment corre a lequip AG2R La Mondiale. Debutà com a professional el 2010 de la mà de le ..

                                     

ⓘ Alexandre Geniez

Alexandre Geniez és un ciclista francès, professional des del 2010. Actualment corre a lequip AG2R La Mondiale. Debutà com a professional el 2010 de la mà de lequip Skil-Shimano i en el seu palmarès destaquen tres etapes de la Volta a Espanya, el 2013 i 2016 i 2018.

                                     

1. Palmarès

  • 1r la Ronda de lIsard dArieja
  • 2009
  • Vencedor duna etapa del Giro de la vall dAosta
  • Vencedor de la classificació dels joves la Volta a Luxemburg
  • Vencedor duna etapa de la Volta a Àustria
  • 2011
  • Vencedor duna etapa la Volta a Espanya
  • 2013
  • 2015
  • 1r al Tour de lAin i vencedor duna etapa
  • 1r la Tro Bro Leon
  • 2016
  • Vencedor duna etapa de la Volta a Espanya
  • Vencedor duna etapa al Tour de lAin
  • Vencedor duna etapa del Tour La Provence
  • Vencedor duna etapa al Tour de lAin
  • 2017
  • 1r la Tre Valli Varesine
  • 1r al Tour La Provence i vencedor duna etapa
  • 2018
  • 1r al Gran Premi dObertura La Marseillaise
  • Vencedor duna etapa la Volta a Espanya
  • 2019
  • Vencedor duna etapa al Tour de lAin
                                     

1.1. Palmarès Resultats la Volta a Espanya

  • 2016. 108è de la classificació general. Vencedor duna etapa
  • 2020. Abandona 1a etapa
  • 2017. No surt 16a etapa
  • 2011. 159è de la classificació general
  • 2013. 47è de la classificació general. Vencedor duna etapa
  • 2012. 90è de la classificació general
  • 2018. 90è de la classificació general
                                     

1.2. Palmarès Resultats al Giro dItàlia

  • 2015. 9è de la classificació general
  • 2014. 13è de la classificació general
  • 2017. Abandona 4a etapa
  • 2018. 11è de la classificació general
  • 2016. Abandona 4a etapa