ⓘ Axel Domont és un ciclista francès, professional des del 2013. Actualment corre a lequip AG2R-La Mondiale. Al Circuit de la Sarthe de 2014 aconseguí la seva pri ..

                                     

ⓘ Axel Domont

Axel Domont és un ciclista francès, professional des del 2013. Actualment corre a lequip AG2R-La Mondiale. Al Circuit de la Sarthe de 2014 aconseguí la seva primera victòria com a professional.

                                     

1. Palmarès

  • 2008
  • 1r al Tour de Valromey i vencedor duna etapa
  • 1r al Gran Premi de la vila de Buxerolles
  • 2012
  • Vencedor duna etapa la Toscana-Terra de ciclisme
  • Vencedor duna etapa al Circuit de la Sarthe
  • 2014

Resultats al Giro dItàlia

  • 2015. 20è de la classificació general
  • 2014. 58è de la classificació general
  • 2016. 50è de la classificació general

Resultats la Volta a Espanya

  • 2017. No surt 14a etapa
  • 2020. Abandona 2a etapa
  • 2016. 48è de la classificació general

Resultats al Tour de França

  • 2018. Abandona 4a etapa
  • 2017. 68è de la classificació general