ⓘ Guillaume Bonnafond és un ciclista francès. És professional des de 2009, quan va debutar amb lequip francès AG2R-La Mondiale. Actualment milita al Cofidis. ..

                                     

ⓘ Guillaume Bonnafond

Guillaume Bonnafond és un ciclista francès. És professional des de 2009, quan va debutar amb lequip francès AG2R-La Mondiale. Actualment milita al Cofidis.

                                     

1. Palmarès

  • 1r la Ronda de lIsard dArieja, i vencedor duna etapa
  • 1r al Tour del País de Savoia, i vencedor de 2 etapes
  • 2008

Resultats al Giro dItàlia

  • 2009. 87è de la classificació general
  • 2013. 107è de la classificació general
  • 2012. 90è de la classificació general
  • 2010. Abandona 6a etapa
  • 2016. 54è de la classificació general

Resultats la Volta a Espanya

  • 2011. 26è de la classificació general
  • 2017. 88è de la classificació general
  • 2010. 58è de la classificació general