ⓘ Collada de la Barra. La Collada de la Barra és una collada situada a 342.9 m alt la carena que separa els termes comunals de Morellàs i les Illes la comarca del ..

                                     

ⓘ Collada de la Barra

La Collada de la Barra és una collada situada a 342.9 m alt la carena que separa els termes comunals de Morellàs i les Illes la comarca del Vallespir, la Catalunya del Nord i del Voló, la del Rosselló.

és a lextrem nord-est del terme de Morellàs i les Illes, a lantic terme de Sant Martí de Fenollar, i a lextrem sud-oriental del Voló. Queda a prop i al nord-oest del Puig de lEstella.

                                     

1. Bibliografia

  • Becat, Joan. "96 - Morellàs i les Illes i 114 - El Pertús". A: Atles toponímic de Catalunya Nord. II. Montoriol - el Voló. Perpinyà: Terra Nostra, 2015 Biblioteca de Catalunya Nord, XVIII. ISBN ISSN 1243-2032.
  • Ponsich, Pere; Lloret, Teresa; Gual, Raimon. "Morellàs i les Illes i el Pertús". A: Vallespir, Conflent, Capcir, Baixa Cerdanya, Alta Cerdanya. Barcelona: Fundació Enciclopèdia Catalana, 1985 Gran Geografia Comarcal de Catalunya, 15. ISBN 84-85194-60-8.