ⓘ Pic Arnau. El Pic Arnau és una formació rocosa i muntanya de 717.2 m alt del límit dels termes comunals de Tarerac i de Trevillac, el primer de la comarca del C ..

                                     

ⓘ Pic Arnau

El Pic Arnau és una formació rocosa i muntanya de 717.2 m alt del límit dels termes comunals de Tarerac i de Trevillac, el primer de la comarca del Conflent, i el segon, de la de la Fenolleda, la Catalunya del Nord el primer i a Occitània el segon, si bé en una comarca històricament unida la Catalunya del Nord. És, per tant, un dels límits septentrional dels Països Catalans.

és la zona nord-occidental del terme de Tarerac i la sud-occidental del de Trevillac, a prop al nord-oest del poble de Tarerac.

                                     

1. Bibliografia

  • Ponsich, Pere; Lloret, Teresa; Gual, Raimon. "Tarerac". A: Vallespir, Conflent, Capcir, Baixa Cerdanya, Alta Cerdanya. Barcelona: Fundació Enciclopèdia Catalana, 1985 Gran Geografia Comarcal de Catalunya, 15. ISBN 84-85194-60-8.
  • Becat, Joan. "167 - Tarerac". A: Atles toponímic de Catalunya Nord. II. Montoriol - el Voló. Perpinyà: Terra Nostra, 2015 Biblioteca de Catalunya Nord, XVIII. ISBN ISSN 1243-2032.