ⓘ ENAC Alumni és una organització sense ànim de lucre, associació dalumnes fundada el 1987 i registrada a Tolosa de Llenguadoc. Va ser fundada per Robert Aladenys ..

                                     

ⓘ ENAC Alumni

ENAC Alumni és una organització sense ànim de lucre, associació dalumnes fundada el 1987 i registrada a Tolosa de Llenguadoc. Va ser fundada per Robert Aladenyse.

La missió principal de lassociació és desenvolupar la imatge de marca de lÉcole nationale de laviation civile també coneguda com la Universitat dAviació Civil Francesa, la primera Escola Europea de postgrau en els àmbits de laeronàutica i laviació. En 2020, representa gairebé 26.000 persones, el que fa que lassociació sigui la major a França per als estudis aeronàutics.

                                     

1. Història

Quan es va crear lÉcole nationale de laviation civile el 1949, primer es va capacitar a funcionaris de l Direction Générale de lAviation civile. Al començament dels anys setanta, la universitat comença a capacitar no funcionaris per la indústria aeroespacial. El nombre destudiants civils creix en la dècada de 1980 i després una associació dalumnes va esdevenir una obvietat. Robert Aladenyse 1931-2003, graduat en 1964 va decidir el 1987 crear una organització sense ànim de lucre per al Diplôme dingénieur Alumnus anomenat INGENAC. En els anys 2000, el desenvolupament a França dels cursos de Mestratge i Mastère spécialisé va animar a lassociació a acollir i representar a aquests nous alumnes.

L1 de gener de 2010, ENAC es va fusionar amb el SEFA per convertir-se en la major universitat aeronàutica dEuropa. És per això que INGENAC va decidir canviar el seu nom per convertir-se en ENAC Alumni i reunir graduats de tots els graus de lÉcole nationale de laviation civile. Es converteix en efectiu al març de 2012.

ENAC Alumni és membre de la Conférence des grandes écoles.