ⓘ Sébastien Ogier és un pilot de ral lis francès. El seu copilot habitual és Julien Ingrassia. Lany 2007 va guanyar la Copa Peugeot 206 francesa, fet que li va pe ..

                                     

ⓘ Sébastien Ogier

Sébastien Ogier és un pilot de ral lis francès. El seu copilot habitual és Julien Ingrassia.

Lany 2007 va guanyar la Copa Peugeot 206 francesa, fet que li va permetre disputar el Campionat Mundial de Ral lis júnior complet de la temporada 2008 amb lequip France FFSA pilotant un Citroen C2 S1600. Aquella temporada va guanyar el Campionat Mundial Júnior i Citroen el va premiar deixant-li disputar el Ral li de Gal les amb un Citroen C4 WRC, amb el qual va aconseguir un "scratch".

Lany 2009, amb un Peugeot 207 S2000, va obtenir la victòria en el prestigiós Ral li de Monte-Carlo, prova que formava part de lIntercontinental Rally Challenge, campionat del qual no va disputar cap més prova, i es va centrar a disputar, amb lequip Citroen Junior Team, el Campionat Mundial de Ral lis, en què va acabar en vuitena posició, amb 24 punts.

Lany 2010 va aconseguir la seva primera victòria en el Campionat Mundial de Ral lis en imposar-se en el Ral li de Portugal.