ⓘ Luc Leblanc va ser un ciclista francès, que fou professional entre 1987 i 1998. Fou un dels millors ciclistes francesos de la dècada dels 90. Bon escalador i ro ..

                                     

ⓘ Luc Leblanc

Luc Leblanc va ser un ciclista francès, que fou professional entre 1987 i 1998. Fou un dels millors ciclistes francesos de la dècada dels 90. Bon escalador i rodador, la seva principal victòria fou el campionat del Món de ciclisme en ruta de 1994. També guanyà dues etapes al Tour de França En abandonar el ciclisme professional es dedicà la ràdio com a comentarista esportiu.

                                     

1. Palmarès

  • 1r al GP Ouest France-Plouay
  • 1988
  • 1990
  • 1r al Gran Premi de Valònia
  • 1r al Tour de lHaut-Var
  • Vencedor duna etapa del Dauphiné Libéré
  • 1991
  • Vencedor duna etapa del Midi Libre
  • 1r al Midi Libre i vencedor de 2 etapes
  • Campió de França en ruta
  • 1992
  • Vencedor duna etapa del Dauphiné Libéré
  • Vencedor duna etapa del Tour du Vaucluse
  • 1993
  • Vencedor duna etapa a lEuskal Bizikleta
  • 1994
  • 1r del Gran Premi de la Muntanya de la Volta a Espanya
  • Vencedor duna etapa al Tour de França
  • Campió del Món en ruta
  • Vencedor duna etapa de la Volta a Galícia
  • Vencedor duna etapa del Dauphiné Libéré
  • 1996
  • Vencedor duna etapa al Tour de França
  • 1r al Giro del Trentino i vencedor duna etapa
  • 1997
                                     

1.1. Palmarès Resultats al Giro dItàlia

  • 1993. Abandona
  • 1997. Abandona
  • 1998. 34è de la classificació general
                                     

1.2. Palmarès Resultats la Volta a Espanya

  • 1994. 6è de la classificació general. 1r del Gran Premi de la Muntanya